id="trbo-above-first-editorial"
Ravensburger 3D Puzzle Logo
 

Volkswagen T1

Vrijheid en avontuur op wielen
id="trbo-below-fragment-0"

Volkswagen T1

3D puzzel in miniatuur formaat

Dit is het perfecte cadeau voor surfers, avonturiers en degene met passie voor reizen met deze geweldige VW bus. Een echte miniatuur van de VW T1 Bulli, die uit 162 stevige kunststof puzzelstukjes bestaat.
Dankzij de genummerde puzzelstukjes èn geïllustreerde instructies is succes gegarandeerd. Het 3D puzzel model maakt zeker indruk met z’n draaiende wielen en echte bumper. De blikvanger is natuurlijk de rood/witte lak en het meegeleverde surfboard.

Haal een stukje echte nostalgie in huis! De Volkswagen T1 die over de hele wereld symbool staat voor vrijheid en avontuur.
id="trbo-below-fragment-1"
id="trbo-below-fragment-2"
Ravensburger 3D Puzzle Volkswagen T1 Strand

Vrijheid en avontuur op wielen!

De Volkswagen T1 is een echt icoon: een voertuig voor avonturiers en wereldreizigers. Op de mooiste, idyllische plekken op de wereld altijd je huis bij de hand. Overal bracht de VW T1 het gevoel van vrijheid en levensvreugde met zijn klassieke rood/witte lak en natuurlijk de surfplank op de dakdragers!
Lees bij Ravensburger Family & Friends meer over de volkswagen T1, om erachter te komen hoe deze in 1950 cultuursymbool van de Duitse welvaart is geworden.
id="trbo-below-fragment-3"

Geïllustreerde beschrijving en accessoires voor een geweldig resultaat

Zo krijgt u een perfect resultaat

Maak eventueel gebruik van de genummerde puzzelstukjes door ze voor te sorteren. Door het volgen van de nummers is de puzzel eenvoudig te maken. De pijlen geven aan waar het volgende stukje moet worden geplaatst. Gevorderde puzzelaars draaien het puzzelstukje weer om en puzzelen alleen op afbeelding. Dit is natuurlijk wel een hele uitdaging met het rood-witte Bulli design!
Ravensburger 3D Puzzle Volkswagen T1 Bauanleitung
Ravensburger 3D Puzzle Volkswagen T1 Bauanleitung

Het resultaat

De Volkswagen T1 in 3D Puzzel compact-formaat biedt de perfecte combinatie van puzzelen en constructie: door het bevestigen van de accessoires wordt de T1 compleet en zo ontstaat zijn typische uitstraling, inclusief echt draaiende wielen, bumpers, een dak en een surfboard. Waar wat hoort en hoe het werkt, wordt in de handleiding met duidelijke afbeeldingen uitgelegd. Zo ontstaat stap voor stap een prachtig resultaat.
id="trbo-below-fragment-4"
id="trbo-below-main-content"