id="trbo-above-first-editorial"

Puzzle meets Escape Room

Puzzelen - raden - oplossen
id="trbo-below-fragment-0"

Je Escape Room zelf puzzelen!

Escape Rooms zijn een hype en zorgen wereldwijd al een tijdje voor groot enthousiasme.
Het idee: meerdere spelers laten zich in een kamer opsluiten, om een missie te vervullen. Daarvoor moeten ze raadsels oplossen die in de ruimte verstopt zijn. Dit spelprincipe vormt de basis voor een compleet nieuwe variant van de puzzel: de ESCAPE PUZZEL.

Zitten alle 759 stukjes op hun plaats, dan heb je nog fantasie en intuïtie nodig en je moet goed kunnen combineren. Net als de live gamers in de Escape Rooms duiken ook de Escape puzzelaars in een spannend verhaal, dat ze meeneemt naar geheimzinnige werelden. Maar de held van het verhaal is toch wel degene die – stukje voor stukje – ook het laatste grote raadsel oplost en daarmee zijn Escape vindt.

De producten

NIEUW

De afbeeldingen beter bekijken!

Iedere Escape puzzel heeft een puzzelafbeelding met veel details van 759 stukjes, een oplossing en een handleiding. Ontdek nu onze 3 afbeeldingen evenals de passende achtergrondgeschiedenis.*

Je hebt al een Escape puzzel en hebt hulp nodig bij het oplossen van de raadsels? Hier vind je onze support-pagina, waar je een paar tips en aanwijzingen voor de juiste weg naar de oplossing kunt vinden.

*Aanwijzing: de volgende afbeeldingen komen niet overeen met de uiteindelijke puzzelmotieven en bevatten geen raadsels.
id="trbo-below-fragment-1"

De sterrenwacht

Tijdens een avondwandeling ontdek je een bijzonder licht aan de hemel. Uit pure nieuwsgierigheid ga je naar de bibliotheek om informatie in te winnen over astronomie. Als je er een boek over pakt, valt er een briefje uit – met een alarmerende boodschap: een meteoriet raast op de aarde af en alleen jij kunt een botsing voorkomen!

id="trbo-below-fragment-2"

De heksenkeuken

Het is een zonnige herfstmiddag en je bent in het bos op zoek naar paddenstoelen. Als je een bijzonder exemplaar ontdekt, kun je het niet laten om een stukje te proberen. Kort daarna merk je dat je duizelig wordt. Alles om je heen begint te draaien en je valt neer aan de voet van een boom. Je beseft dat je jezelf vergiftigd hebt en dringend een geneesmiddel moet vinden!
id="trbo-below-fragment-3"

De tempel

Tijdens je vakantie in Azië wil je de in de reisgids aangeprezen tempels bezichtigen. Al snel wordt de drukte van toeristen je te veel en je slaat een afgelegen pad in. Als je uitgeput op een rots gaat zitten, zakt de grond plotseling onder je voeten weg en je stort in de diepte. Je komt weer bij in een oude tempelstad – omringd door bedreigende figuren en hongerige krokodillen.
id="trbo-below-fragment-4"
id="trbo-below-main-content"
excl. tax, excl. Shipping Cost