id="trbo-above-first-editorial"

Ravensburger Premium Puzzle

Kwaliteit vervaardigd in Duitsland
id="trbo-below-fragment-0"

Ravensburger Premium Puzzle - kwaliteit vervaardigd in Duitsland

Elke dag een beetje beter worden. Dat is ons motto. Zorgvuldig en met ervaring kiezen we onze materialen en onze puzzelafbeeldingen uit. Puzzels van Ravensburger bieden ongeëvenaarde puzzelkwaliteit, zowel wat betreft de afbeelding als het materiaal. De puzzelstukjes zijn zo nauwkeurig gestanst, dat men zelfs een 'klik' kan horen als het ene deel in het andere wordt gelegd.

Ravensburger premium puzzles

Dit is zo uniek, dat we het een naam hebben gegeven:
de Softclick Technology van Ravensburger garandeert puzzelplezier op het hoogste niveau, ongeacht of je een beginnende puzzelaar bent die zich waagt aan een puzzel van 500 stukjes, of een ware professional die de uitdaging aangaat van een puzzel met 18.000 stukjes.

Aan de basis van deze premiumkwaliteit ligt jarenlange ervaring, een uitgebreid productieproces en een doel dat ons drijft: het elke dag weer opnieuw rechtvaardigen van ons motto en dat van onze puzzelfans.
Premium Puzzle Softclick Technology Logo
Ravensburger Puzzelkwaliteit Image 01

De juiste pasvorm

Onafgebroken puzzelplezier! Ongeacht de omvang van onze puzzels, elk stukje is zeer nauwkeurig vervaardigd. Dankzij onze handgemaakte stansgereedschappen passen alle puzzelstukjes perfect in elkaar.

Hierdoor creëren we voor al onze afbeeldingen volledige rust: de afbeelding is gelijkmatig en rustig.
Ravensburger Puzzelkwaliteit Image 01

Speciaal karton en papier

Materialen voor een optimale puzzelervaring! We creëren bijzondere waarden met ons bijzondere karton: uniciteit en duurzaamheid. Omdat de samenstelling en lengte van de cellulosevezels optimaal zijn afgestemd op puzzels en de hoogste kwaliteit garanderen. En natuurlijk is ons karton milieuvriendelijk. Ook daar houden we bij de ontwikkeling rekening mee.

Voor onze puzzels gebruiken we uitsluitend papier met linnenpersing. Daardoor worden spiegelingen en lichtreflecties op de puzzel geminimaliseerd. En wordt het puzzelplezier echt door niets verstoord.

Uniciteit

Elk puzzelstukje is uniek! Onze met de hand getekende puzzelontwerpen en de zelfontworpen speciale gereedschappen
maken van elk stukje een kleine persoonlijkheid. In een puzzel met 1.000 stukjes bevinden zich daarom ook daadwerkelijk 1.000 verschillende stukjes.

Bij Ravensburger is elke puzzel precies op maat gesneden voor het grootste speelplezier. Stukje voor stukje.
Ravensburger Puzzelkwaliteit Image 02
Ravensburger Puzzelkwaliteit Image 03

Kwaliteitscontrole

Strenger dan de wettelijke eisen! Kwaliteit staat bij Ravensburger bovenaan - elke dag weer. Dankzij onze voortdurende controles kan jij puzzelen met de beste producten. Bij Ravensburger liggen vooral speelmogelijkheden voor kinderen ons na aan het hart. Daarom overtreffen onze controles zelfs de meest strenge wettelijk eisen.

Ten slotte moet het puzzelen vanaf het begin voor onbezorgd plezier zorgen!
Ravensburger Puzzelkwaliteit Image 03
id="trbo-below-fragment-1"

Ontdek puzzels van Ravensburger!

id="trbo-below-fragment-2"
id="trbo-below-main-content"
excl. tax, excl. Shipping Cost