id="trbo-above-first-editorial"

tiptoi® concept

Beleef de tiptoi® ervaring

Zo werkt tiptoi®! Intelligente elektronica in de stift brengt boeken, spellen en puzzels tot leven! Zo dient de stift als spelleider, vertelt hij leuke verhalen en geeft leuke opdrachten! Ontdek zelf tiptoi®!
Beleef tiptoi® zelf

Ontdek de veelzijdigheid van tiptoi® zelf!

Met de 4 rubrieken ontdekken, weten vertellen en spelen bestuurt uw kind de tiptoi® beleving heel eenvoudig zelf. Bij ontdekken wordt het kind ondergedompeld in het thema en ontdekt hij sfeergeluiden en leert de personages kennen. Bij weten hoort hij interessante informatie, en wordt er dieper op het thema ingegaan. Bij vertellen komen de personages tot leven en vertellen spannende verhalen. Bij spelen maken we plezier!

tiptoi® - De slimste stift ter wereld brengt leren tot leven
Leren was nog nooit zo levendig en leuk als met tiptoi®, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi® producten: Tipt een kind op de tiptoi® boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven.

Kwaliteitsinhoud, rijk en gevarieerd!

Dan vertelt de slimme stift avontuurlijke verhalen vol wetenswaardigheden, laat hij levensechte stemmen en geluiden horen, stelt hij vragen of neemt hij je mee door spannende raadsels en zoekspellen.Zo levendig was leren nog nooit!
En ook niet zo veelzijdig. De intelligente elektronica in de stift zorgt keer op keer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie. De ene keer verandert de tiptoi® in een verhalenverteller, of in een spelleider, en een andere keer vertelt hij vier- tot zesjarigen wat ze willen weten of hij stelt ze vragen en controleert de antwoorden.

Zo weten de kinderen altijd of ze het goed of fout hadden en leren zo bij iedere tip met de tiptoi®. En als de kinderen een keer geen zin hebben om te leren? Dan leren ze alsnog: Met fascinerende spellen leren ze vol plezier en motivatie. En de ouders? Die zijn verbaasd! Omdat de stift zo speels en gemakkelijk aanzet tot leren en zo eenvoudig te bedienen is dat de kinderen geheel zelfstandig de tiptoi® spellen, boeken en puzzels kunnen ontdekken.
Ravensburger tiptoi® concept
Ravensburger tiptoi® Video Image

tiptoi®

Ontdek de veelzijdigheid van tiptoi®
Ravensburger tiptoi® Video Image

tiptoi®

Ontdek de veelzijdigheid van tiptoi®
Ravensburger tiptoi® Video Image

tiptoi®

Ontdek de veelzijdigheid van tiptoi®

De tiptoi® stift – één voor allen

De stift functioneert met alle producten die het tiptoi®-logo dragen. Dat zijn 13 boeken, 10 spannende leerspellen, 3 puzzels, een interactieve Globe en héél veel speelfiguren!
Bij de vier Startersets is de stift al meegeleverd. Voor elk ander product kunnen de audiobestanden van het internet worden gedownload en op de stift worden geladen – eenvoudig, veilig en kosteloos!

Het beste van twee werelden

tiptoi® verbindt de spellen, boeken en puzzels met de bekende Ravensburger kwaliteit met de vele mogelijkheden van intelligente elektronica – zonder beeldscherm.
Dat is mogelijk door een geraffineerde techniek: Een optische sensor zet onzichtbare code op de tiptoi® producten om in akoestische signalen, de luidspreker in de stift maakt de signalen hoorbaar – natuurlijk in de beste geluidskwaliteit.

Heeft u nog vragen over de tiptoi® Manager?

Mocht u nog vragen hebben over de tiptoi® Manager, dan kunt u in onze FAQs naar een passende oplossing zoeken. Bovendien helpt ons Service-Team u graag verder.
id="trbo-below-fragment-0"
id="trbo-below-main-content"